imgLogo

Omladinski pogon

NK Stupčanice

OMLADINSKI POGON

Zašto Stupčanica ?

NK Stupčanica s ponosom predstavlja svoj omladinski pogon kao ključnu investiciju u budućnost kluba. Evo nekoliko razloga zašto smo posvećeni razvoju talenata u Stupčanice:

Rastući klub
NK Stupčanica nije samo fudbalski klub, to je zajednica koja raste i razvija se. Postavljajući ambiciozne ciljeve, klub želi postati prepoznatljiv u fudbalskom vrhu.
Razvoj vlastitih igrača
Ključna komponenta našeg puta prema vrhu je razvoj vlastitih igrača. Omladinski pogon je polazna tačka za buduće zvijezde kluba, pružajući im potrebne vještine i podršku.
Stručnost trenera
Naš klub se ponosi angažovanjem visoko kvalifikovanih trenera, stručnjaka sa licencama i bogatim iskustvom. Njihova predanost razvoju talenata ključna je za uspjeh naše omladinske škole.
Product screenshot

Šta očekujemo od tebe u NK Stupčanica omladinskom pogonu ?

1

Predanost i posvećenost

Omladinski pogon NK Stupčanica traži igrače koji ozbiljno shvataju svoj razvoj u sportu i spremni su uložiti trud kako bi postigli uspjeh.

2

Spremnost na učenje i razvoj

Važno je da igrači budu otvoreni za učenje i stalni razvoj svojih fudbalskih vještina. Omladinski pogon pruža stručno vođstvo, stoga je važno da igrači budu spremni apsorbirati nove informacije i primjenjivati ih na terenu.

3

Redovnost na treninzima i
utakmicama

Redovnost i posvećenost treninzima i utakmicama su ključni elementi uspjeha. Djeca bi trebala redovito prisustvovati treninzima i na utakmicama te pokazivati entuzijazam i želju za napretkom.

4

Disciplina i poštovanje

Igrači se moraju pridržavati pravila kluba i pokazivati visok nivo discipline. Poštovanje prema trenerima, suigračima, protivnicima i sucima ključno je za održavanje pozitivnog okruženja unutar kluba.

Često postavljena pitanja !